Kontakt

Om du har frågor, funderingar eller önskemål angående vår tjänst är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi på LånaLåna är här för att hjälpa dig och ser gärna att du delar med dig av dina åsikter för att vi ska kunna förbättra vår jämförelsetjänst och göra den ännu bättre för alla som söker efter det bästa SMS-lånet.

För att komma i kontakt med oss kan du använda kontaktformuläret längre ner på sidan.

Vår kundtjänst är tillgänglig måndag till fredag, klockan 09:00-17:00. Vi strävar efter att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, men under hög belastning kan svarstiden vara något längre. Vi uppskattar din förståelse och tålamod.

Om du har specifika frågor om ett lån eller en långivare rekommenderar vi att du kontaktar långivaren direkt, eftersom vi på LånaLåna endast tillhandahåller jämförelser av låneerbjudanden och inte kan svara på detaljfrågor om enskilda lån eller långivares villkor.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill dela med dig av dina erfarenheter. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta det bästa SMS-lånet för dina behov.

Med vänliga hälsningar, LånaLåna-teamet

    Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

    Back To Top